Bureau, Laptop, Notitieboekje, Pen

MacBook-fabrikanten

De prijzen van MacBooks kunnen van site tot site en van product tot product verschillen. Afhankelijk van waar je koopt, kunnen de prijzen nogal variëren. Volgens een mooi voorbeeld zijn de verschillen tussen een 13-inch en een 15-inch MacBook bijvoorbeeld ongeveer $ 1000 waard.

Natuurlijk kun je niet alle verschillende MacBook-modellen op elkaar afstemmen, omdat ze verschillende schermformaten, harde-schijfformaten, geheugenformaten, enzovoort hebben.

Kortom, je kunt dezelfde exacte MacBook niet twee keer vinden, dus zelfs als je dat zou doen, zou het waarschijnlijk nog steeds goedkoper zijn om een ​​andere machine te kopen.

Nieuwe MacBooks kosten ongeveer $ 1.500, maar je kunt nog steeds geweldige deals vinden voor gerenoveerde MacBooks.

Automatische inbelverbinding

Automatisch inbellen is een mooie manier om te zeggen dat uw computer draadloos is. Nu kunt u een computer hebben die klaar is om draadloos te gaan. WiMax kan uw verbinding met internet versnellen en u voorzien van technische ondersteuning en meer. Maar zelfs als je de router en modem al hebt, is het fijn om een ​​gloednieuwe machine te hebben die al "bedraad" is op de manier die jij prettig vindt.

Stelt u zich eens voor dat u uw printer rechtstreeks op uw computer kunt aansluiten zonder dat u helemaal naar de printer hoeft te gaan of hoeft te wachten tot deze is aangesloten op een pc. Dat is wat het hebben van een draadloze machine voor u kan doen.

Weet wat voor soort service u nodig heeft

U moet weten wat voor soort service u nodig heeft voordat u besluit een nieuwe te kopen. Elke machine is anders, dus u wilt ervoor zorgen dat u begrijpt wat uw behoeften zijn voordat u iets koopt.

Je wilt geen laptop kopen en je afvragen of je er een abonnement op had moeten nemen. Ten eerste is laptopservice heel anders dan pc-service. Dus je beste optie is om te beslissen wat voor soort service je nodig hebt voordat je koopt.

Een snelle reparatieservice

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het kopen van een computer is dat de machine een snelle reparatieservice moet hebben. Alle machines kunnen in snelheid variëren, maar sommige kunnen vliegen tegen de tijd dat je ze weer aan de praat krijgt. Als u op zoek bent naar een betrouwbare laptopverhuur, kunt u niet fout gaan met een gerenommeerd bedrijf als player.

Overweeg reparatiehulp

Bovendien, als u een computer huurt, wilt u misschien ook een berekend reparatietarief, zodat u uw computer snel terugkrijgt. Als je verhuurbedrijf dit niet aanbiedt, is het misschien een goed idee om bij een ander verhuurbedrijf te shoppen. Nog steeds geniet niet iedereen van deze optie, maar als je het type persoon bent dat een goede computer en back-up nodig heeft, is dit waarschijnlijk de beste optie voor jou.

Wat er ook gebeurt, reparatie of geen reparatie

Reparatieoverwegingen zijn een belangrijk aspect van computerverhuur. Zorg ervoor dat uw verhuurbedrijf een cijfertarief van ten minste $ 150 biedt voor service aan huis met een toeslag van $ 100 voor het brengen van de computer naar de winkel. Vraag dit bedrag aan uw softwarefabrikant. Als u minder betaalt, krijgt u uw computer waarschijnlijk sneller terug, maar het kan ook zijn dat u software kwijtraakt.