systeem

Iedereen is welkom om vragen te stellen.

ApplicatieontwikkelaarWat is een emulator? En wat kan het doen?

EMR / EHR-systeem

Er bestaan systemen die de geschiedenis van de patiënt nabootsen, zodat de werknemers van de praktijk hun bureau niet hoeven te verlaten. Het EMR systeem is zeer goed voor het aanpassen van de patiëntenhistorie… het bijhouden van oude gegevens. Het grootste probleem is dat je interoperabiliteit tussen systemen nodig hebt om dit effectief te gebruiken. Zichtbaarheid in de testgegevens van de patiënt is ook belangrijk.

Het EMR/EHR-systeem kan ook doeltreffend worden gebruikt voor bijvoorbeeld laboratoriumtests. De soorten tests die kunnen worden uitgevoerd, zouden afhangen van de databank die wordt getest. Afhankelijk van de patiëntensleutel is de aard van de controle vereist. Alerts zouden de gebruiker waarschuwen wanneer een test moet worden uitgevoerd, en passende acties kunnen worden ondernomen.

CT-scan is een ander gebied waar dit zeer doeltreffend zou zijn. Er wordt gevraagd naar de soorten technologie die zouden worden gebruikt en de scanmogelijkheden moeten snel genoeg zijn om de behandelende arts in staat te stellen snel zijn geschiedenis op te nemen. EKG-scanners zullen waarschijnlijk in een kantooromgeving worden gebruikt, maar zij kunnen al dan niet in een scannerruimte worden gebruikt.

Detrache is een geweldige functie in de meeste medische software. Het is toegankelijk vanaf elke computer met een internetverbinding en een browser. Deze functie zorgt voor gelijktijdige opname van al het personeel dat zich in de faciliteit bevindt. Het is ook in staat om automatisch patiëntendossiers bij te werken en kan ook worden verzonden naar een mobiel apparaat. Dit zou een voordeel zijn voor faciliteiten die verschillende klinieken hebben, aangezien het kan worden gebruikt om de.?map van alle artsen in de faciliteit te tonen en het gemakkelijk te maken om bij te houden wie beschikbaar is voor wie.

De planning van patiënten is een gebied dat een groot potentieel voor automatisering heeft. Vooral met het aantal patiënten dat een instelling bezoekt, zou het inplannen van hen vertragingen betekenen bij het verzamelen, opslaan en afleveren van hun medische behoeften. Een geautomatiseerd systeem zou op deze behoeften kunnen anticiperen en de personeelsbezetting zo kunnen plannen dat er op het juiste moment voldoende mensen beschikbaar zijn.

De workflow is een gebied met een groot potentieel voor automatisering. Het vervoer naar de testlocatie, het verzamelen van de gegevens, de benodigde apparatuur en de analyse en aftekening moeten allemaal deel uitmaken van het workflow-proces. Of het nu een geautomatiseerd systeem is of een manueel werkordersysteem, de belangrijkste functies moeten kunnen reageren op BU-vliegtuigen of TWA-vliegtuigen, zonder vertragingen, gewoon een direct antwoord op de behoeften van de patiënt.

Denk aan de voordelen! Welnu, als u een kantoor aan de overkant van de straat had dat bezig was met de ontwikkeling van een Erger Samen, Beter Samen of Binnen Bereik, dan zou u gemakkelijk met beide groepen mensen kunnen communiceren, hen borden laten afdrukken die zich in hun kantoor bevinden, en de borden naar hun huizen sturen. Vandaag de dag zijn de mogelijkheden van communicatie eindeloos, dankzij geautomatiseerde systemen, en dit is iets waarmee rekening moet worden gehouden nu we een nieuw decennium ingaan.

Er zijn veleBuzanasking softwareproducten op de markt, en er zijn er die niet duur of zelfs gratis zijn. Wij bevelen zeker het gebruik aan van een hoogwaardig beheersysteem voor het thuiskantoor, samen met andere producten voor het personeelsbeheer.

Lees meer:

Applicatie ontwikkelaar

Webdesigner Vught 

Webdesigner Den Bosch